PanchoAmelia webshop voor schermvliegend Holland en België

Welkom, wilt u een nieuwe klant worden, log dan in.

Nederlands Italië English

Skywalk

Voor Nederland zijn wij exclusief importeur

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Skywalk Mescal 5 LTF09:A | EN:A

  Skywalk Mescal 5 LTF09:A | EN:A

  € 3.090,00

  JET FLAP fun cruiser – LTF09: A | EN: A
  De MESCAL5 maakt de droom van het vliegen waar, heel veel piloten zijn met dit scherm uiterst gelukkig. Het makkelijk starten met de MESCAL5 geeft piloten meer vertrouwen. De JET FLAP technologie zorgt voor zeer veel speelruimte bij het overtrekken, kleur gecodeerde risers voor duidelijke controle bij de start. In de lucht heeft deze EN-A/LTF-A gecertificeerde MESCAL5 een gemoedelijk karakter en zeer goede klimprestaties met een enorme vieligheids marge. Ongelooflijk veel vliegplezier direct vanaf de start.
  De Mescal heeft ook een goedkeuring als paramotor scherm hiervoor zijn aparte risers verkrijgbaar.

  Meer info
 2. skywalk Cumeo

  Skywalk Cumeo LTF09:B | EN:B

  € 3.990,00

  JET FLAP high end freerider – LTF09: B | EN: B
  The CUMEO is our lightweight interpretation of the CHILI concept. Our glider for performance-driven XC pilots, who prefer to set their turning points off the beaten path, is so light that you won’t need a cable car when your big day comes. The lightweight materials of Porcher Marine are applied to reduce weight only in areas not felt by the XC pilot. That is why the CUMEO is just as solid in the air as its “heavy” brother and has the same balanced characteristics. You’ll feel the difference – in the backpack on the way to launch or in the baggage net of the train on the long way back from your epic flight.

  Meer info
 3. Skywalk Arak

  Skywalk Arak LTF09:B | EN:B

  € 3.950,00

  JET FLAP lightweight glider – LTF09: B | EN: B
  Heb je altijd al een paraglider willen vliegen die aan al je wensen voldoet? ARAK is je eerste keuze! Skywalk derde model in de EN:B klasse  snijdt dwarsdoor de traditionele categorieën en combineert alles wat je wilt van een paraglider. De ARAK staat voor eenvoudige bediening, rijke prestaties en vooral: veel plezier. Deze kenmerken maken de ARAK tot een echte alleskunner en de perfecte metgezel voor uw volgende avontuur! De Arak zit midden in de EN:B klasse tussen de Tequila en de Chili.

  Meer info
 4. skywalk Tequila Red

  Skywalk Tequila 5 LTF09:B | EN:B

  € 3.590,00

  JET FLAP freerider – LTF09: B | EN: B
  Het gebruikersdoel van de TEQUILA is heel divers. Of er nu een talentvolle beginnende piloot, een zelfstandige piloot of een overland piloot er mee vliegt: de TEQUILA5 is voor veel piloten de juiste keuze. De nieuwe TEQUILA5 heeft de 3-lijnen-technologie en is met Rigid Foil in de luchtinlaat cellenen in de staart uitgerust. Bij het trekken van grote oren zal het scherm niet hoefijzeren. Skywalk heeft zolang aan het scherm gewerkt dat het een veilig scherm is wat de benchmark in deze classe ver boven uitstijgt. De prestaties doen niet onder voor een EN:C maar de veiligheid heeft men bewust gehouden op een EN:B

  Meer info
 5. Skywalk Arriba

  Skywalk Arriba3 LTF09:B | EN:B

  € 3.690,00

  JET FLAP lightweight glider – LTF09: B | EN: B
  Als sterke partner bij Walk & Fly onderscheidt de ARRIBA2 zich door een gering gewicht en pakvolume. Dit wordt bereikt doordat de ARRIBA2 gebruik maakt van het aluminiumdoek AEROFABRIX [AL]32 met een toegevoegde UV coating. Verder zijn het 3-lijnen-concept en de deels niet ontmantelde lijnen verantwoordelijk voor deze eigenschappen. Door de aanwezige Rigid Foil in de luchtinlaat cellen is het scherm eenvoudig te starten. Tijdens het vliegen manifesteert het scherm zich door een aangename behandeling en zeer goede prestaties die de veiligheidsaspecten uitdragen. Het scherm is afgeleid van de TEQUILA3 en in gebruik vergelijkbaar Meer info

 6. Masala Petrol

  Skywalk Masala3 LTF09:B | EN:A

  € 3.190,00

  JET FLAP lightweight glider – LTF09: A | EN: A
  Whether you plan to fly in relaxed or extreme conditions with your MASALA3 – for us skywalkers, the MASALA3 is simply the paraglider for all pilots who want to rediscover freedom every day.

  Meer info
 7. Skywalk

  Skywalk Chili4 LTF09:B | EN:B

  € 3.740,00

  JET FLAP high end freerider – LTF09: B | EN: B
  Met een glijgetal van 5,67 bewijst deze 3-lijner zich met uitgesproken goede prestaties, dit gaat gepaard met passieve veiligheid, dit mede dankzij de JET FLAPS. Hiermee bewijst deze high end-intermediate zich als een ambitieuse thermiekscherm geschikt voor ervaren piloten, die ook graag XC vliegen. Dankzij een hoog comfortabel gevoel zal men zich onder een CHILI4 volledig kunnen focussen op het vliegen van de meest optimale route.

  Meer info
 8. Skywalk Cayenne 5 LTF09:C | EN:C

  Skywalk Cayenne 5 LTF09:C | EN:C

  € 4.190,00

  JET FLAP sportster – LTF09: C | EN: C
  Het succes van de CAYENNE-serie gaat verder. De CAYENNE5 baseert zich op het 3-lijnen concept met maar twee stamlijnen per zijde, alle lijnen samen met daarbij ook de remlijnen, komen aan een totale lengte van maar 254 m. Rigid Foil van flexibel kunststof in de luchtinstroom cellen zorgen voor een aerodynamische profielneus en laat ons nieuwe ontwerp eenvoudig starten. De opvallende kracht van de CAYENNE5 komt vooral tot uiting in een versnelde vlucht, dit EN-C scherm is extreem stabiel en is nog steeds makkelijk te vliegen. De kroon op het geheel, zijn het direct reageren en een iets zwaardere stuurdruk.

  Meer info
 9. Skywalk Jont 3

  Skywalk Joint 3 LTF09:B | EN:B

  € 4.190,00

  Veiligheid is het belangrijkste punt om de passagier een comfortabel gevoel te geven. Twee jaar ontwikkeling, een uitgebreide serie testvluchten en de ervaringen van tandem piloten hebben bijgedragen aan een totaal nieuwe ontwikkeling "Vlieg samen" Meer info
 10. Tonic aanbieding

  Skywalk Tonic LTF09:C | EN:C

  Normale prijs: € 2.340,00

  Speciale prijs: € 1.200,00

  Skywalk Tonic. De TONIC is een X-Wing 
  Je kan de met Tonic, bij wind aan het duin, soaren en in de bergen of lierveld thermiek vliegen. Deze Tonic 14 heeft een oppervlakte van 14m². Het is een EN/LTF-C scherm waar piloten, die gewend zijn een EN B schermen te vliegen, ook mee aan de slag kunnen. In vergelijking met de mini schermen van Advance, Little Cloud en andere speedflyers, de Tonic heeft veel betere eigenschappen. Tonic heeft trimmers en aansluiting voor een speedbar, als je alleen te speedbar gebruikt blijft de certificering EN/LTF-C. Het gewicht is 2,8 kg en het aantal cellen 26 st, dit is anders dan de Little Cloud en Advance. Uitgangspunt voor het ontwerp van de Tonic is het gebruik van de nieuwste technieken en materialen, hieraan ontleent deze X-Wing zijn goede soar- en thermiek eigenschappen, verder is het scherm uiterst stabiel op te zetten en goed om mee te "ground handellen". Het scherm van deze aanbieding is alleen verkrijgbaar in de groene uitvoeringen en is direct leverbaar. Bij een gewicht van 56 tot 91 kg is de certificering EN/LTF C en bij een minimum belasting van 56 tot 65 kg heeft het scherm een EN/LTF-B certificering.
  Deze aanbieding is alleen bij de  Nederlandse Skywalk Importeur Pancho and Amelia ASET verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wilt u de Tonic testvliegen dan kunt hiervoor een afspraak maken mail dan: info@panchoamelia.nl.

  Een film over de Tonic 

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pancho and Amelia ASET bv Bezoek ook de winkel in Amsterdam - Diemen