PanchoAmelia webshop voor schermvliegend Holland en België

Welkom, wilt u een nieuwe klant worden, log dan in.

Nederlands Italië English

Gin Genie X-Alps

Availability: In voorraad

€ 1.240,00

Snel overzicht

De Genie Lite is "het" luxe harnas geschikt voor piloten die willen vliegen met of zonder cocon.
Dit concurerende harnas "de Race Genie" heeft veel voordelen en is beschikbaar in lichtgewicht uitvoering, easy-to-use pakket met een aantal belangrijke functies.


Het harnas is ontworpen om ver te vliegen Het GIN TestTeam heeft veel aandacht besteed aan ergonomische vorm van de achterkant. De contouren ondersteunen het lichaam op de juiste plaatsen. De input van het scherm wordt nauwkeurig doorgegeven. Door de toepassing van paralell lopende banden is het harnas erg stabiel en geeft een geruststellend gevoel. De aërodynamische vorm is toegepast tot in de perfectie en resulteert in minimale weerstand.
Bescherming en veiligheid De Genie Lite heeft een 12 cm Ginsoft Lite schuim protectie en dit is EN en LTF is gecertificeerd. De Ginsoft Lite protectie loopt tot bovenkant terug tot een dikte van 8,5 cm, dit beschermt zelfs bij een noodprocedure. Het trekken van een reserve is snel en betrouwbaar, de container heeft een extra brede opening. Een koppelingscombinatie van T-bar en cocoon voorkomt dat de piloot zonder bevestiging van de been- en borstbanden opstijgt.
Gebruiksgemak en veelzijdigheid Een Genie Lite M weegt slechts 4,6 kg (met inbegrip van koolstof zit- en voetenplaat). Door gebruik te maken van geavanceerde materialen, die borgstaan voor een uitstekende duurzaamheid, zoals Dyneema is deze gewichts besparing verwezenlijkt. De Genie Lite is voorzien van een ingebouwde cockpit die een water ballast tot vijf liter kan herbergen en een extra opslagruimte met een volume van drie liter is beschikbaar onder het zitje. Het ingebouwde snelheidssysteem wordt geleverd met Harken katrollen en er zijn extra lussen aan deze grotere katrollen. Als met wilt vliegen zonder de cocon is die eenvoudig eraf te halen.

Gin Genie light

Meer afbeeldingen

  • Gin Genie X-Alps
  • Gin Genie X-Alps

* Verplichte velden

€ 1.240,00

Details

- Afneembare cocoon
- Veilige T systeem voor borst/been riemen
- Borstband/cocoon veiligheidssystem
- Geïntegreerde systeem met Harken katrollen
- Afneembare flight deck
- Ballast compartiment onder zitje 
- Drinkzak systeem-ready
- Fluitje
- Voorzijde zak in cocoon
-maten S M L < 175 cm 170-185 cm > lengtes in de tabel  zijn alleen ter referentie.
Gewicht: 4,6 kg (maat M, met koolstof plaat en inbegrip rugbescherming)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Pancho and Amelia ASET bv Bezoek ook de winkel in Amsterdam - Diemen