PanchoAmelia webshop voor schermvliegend Holland en België

Welkom, wilt u een nieuwe klant worden, log dan in.

Nederlands Italië English

Skywalk

Voor Nederland zijn wij exclusief importeur

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Skywalk Mescal 5 LTF09:A | EN:A

  Skywalk Mescal 5 LTF09:A | EN:A

  € 3.090,00

  JET FLAP fun cruiser – LTF09: A | EN: A
  De MESCAL5 maakt de droom van het vliegen waar, heel veel piloten zijn met dit scherm uiterst gelukkig. Het makkelijk starten met de MESCAL5 geeft piloten meer vertrouwen. De JET FLAP technologie zorgt voor zeer veel speelruimte bij het overtrekken, kleur gecodeerde risers voor duidelijke controle bij de start. In de lucht heeft deze EN-A/LTF-A gecertificeerde MESCAL5 een gemoedelijk karakter en zeer goede klimprestaties met een enorme vieligheids marge. Ongelooflijk veel vliegplezier direct vanaf de start.
  De Mescal heeft ook een goedkeuring als paramotor scherm hiervoor zijn aparte risers verkrijgbaar.

  Meer info
 2. skywalk Cumeo

  Skywalk Cumeo LTF09:B | EN:B

  € 3.990,00

  JET FLAP high end freerider – LTF09: B | EN: B
  The CUMEO is our lightweight interpretation of the CHILI concept. Our glider for performance-driven XC pilots, who prefer to set their turning points off the beaten path, is so light that you won’t need a cable car when your big day comes. The lightweight materials of Porcher Marine are applied to reduce weight only in areas not felt by the XC pilot. That is why the CUMEO is just as solid in the air as its “heavy” brother and has the same balanced characteristics. You’ll feel the difference – in the backpack on the way to launch or in the baggage net of the train on the long way back from your epic flight.

  Meer info
 3. skywalk Tequila Red

  Skywalk Tequila 5 LTF09:B | EN:B

  € 3.590,00

  JET FLAP freerider – LTF09: B | EN: B
  Het gebruikersdoel van de TEQUILA is heel divers. Of er nu een talentvolle beginnende piloot, een zelfstandige piloot of een overland piloot er mee vliegt: de TEQUILA5 is voor veel piloten de juiste keuze. De nieuwe TEQUILA5 heeft de 3-lijnen-technologie en is met Rigid Foil in de luchtinlaat cellenen in de staart uitgerust. Bij het trekken van grote oren zal het scherm niet hoefijzeren. Skywalk heeft zolang aan het scherm gewerkt dat het een veilig scherm is wat de benchmark in deze classe ver boven uitstijgt. De prestaties doen niet onder voor een EN:C maar de veiligheid heeft men bewust gehouden op een EN:B

  Meer info
 4. Skywalk Arriba

  Skywalk Arriba3 LTF09:B | EN:B

  € 3.690,00

  JET FLAP lightweight glider – LTF09: B | EN: B
  Als sterke partner bij Walk & Fly onderscheidt de ARRIBA2 zich door een gering gewicht en pakvolume. Dit wordt bereikt doordat de ARRIBA2 gebruik maakt van het aluminiumdoek AEROFABRIX [AL]32 met een toegevoegde UV coating. Verder zijn het 3-lijnen-concept en de deels niet ontmantelde lijnen verantwoordelijk voor deze eigenschappen. Door de aanwezige Rigid Foil in de luchtinlaat cellen is het scherm eenvoudig te starten. Tijdens het vliegen manifesteert het scherm zich door een aangename behandeling en zeer goede prestaties die de veiligheidsaspecten uitdragen. Het scherm is afgeleid van de TEQUILA3 en in gebruik vergelijkbaar Meer info

 5. Masala Petrol

  Skywalk Masala3 LTF09:B | EN:A

  € 3.190,00

  JET FLAP lightweight glider – LTF09: A | EN: A
  Whether you plan to fly in relaxed or extreme conditions with your MASALA3 – for us skywalkers, the MASALA3 is simply the paraglider for all pilots who want to rediscover freedom every day.

  Meer info
 6. Skywalk

  Skywalk Chili4 LTF09:B | EN:B

  € 3.740,00

  JET FLAP high end freerider – LTF09: B | EN: B
  Met een glijgetal van 5,67 bewijst deze 3-lijner zich met uitgesproken goede prestaties, dit gaat gepaard met passieve veiligheid, dit mede dankzij de JET FLAPS. Hiermee bewijst deze high end-intermediate zich als een ambitieuse thermiekscherm geschikt voor ervaren piloten, die ook graag XC vliegen. Dankzij een hoog comfortabel gevoel zal men zich onder een CHILI4 volledig kunnen focussen op het vliegen van de meest optimale route.

  Meer info
 7. Skywalk Cayenne 5 LTF09:C | EN:C

  Skywalk Cayenne 5 LTF09:C | EN:C

  € 4.190,00

  JET FLAP sportster – LTF09: C | EN: C
  Het succes van de CAYENNE-serie gaat verder. De CAYENNE5 baseert zich op het 3-lijnen concept met maar twee stamlijnen per zijde, alle lijnen samen met daarbij ook de remlijnen, komen aan een totale lengte van maar 254 m. Rigid Foil van flexibel kunststof in de luchtinstroom cellen zorgen voor een aerodynamische profielneus en laat ons nieuwe ontwerp eenvoudig starten. De opvallende kracht van de CAYENNE5 komt vooral tot uiting in een versnelde vlucht, dit EN-C scherm is extreem stabiel en is nog steeds makkelijk te vliegen. De kroon op het geheel, zijn het direct reageren en een iets zwaardere stuurdruk.

  Meer info
 8. Skywalk Jont 3

  Skywalk Joint 3 LTF09:B | EN:B

  € 4.190,00

  Veiligheid is het belangrijkste punt om de passagier een comfortabel gevoel te geven. Twee jaar ontwikkeling, een uitgebreide serie testvluchten en de ervaringen van tandem piloten hebben bijgedragen aan een totaal nieuwe ontwikkeling "Vlieg samen" Meer info
 9. Skywalk Tonic LTF09:C | EN:C

  Skywalk Tonic LTF09:C | EN:C

  € 2.340,01

  Skywalk Tonic. De TONIC is een X-Wing een X-Wing heeft heel veel mogelijkheden.
  Je kan met de Tonic thermiek vliegen en soaren aan het duin met flinke wind. Deze X-Wing, de "Tonic.16" heeft een oppervlakte van 16m². Het is een EN/LTF-C scherm waar piloten, die gewend zijn een EN B schermen te vliegen, ook mee aan de slag kunnen. In vergelijking met de PI van Advance, Little Cloud en andere speedflyers, heeft de Tonic veel betere eigenschappen. Zo heeft de Tonic een speedbar en als je die gebruikt blijft de certificering EN/LTF-C. Het gewicht is 3,1 kg en het aantal cellen 26 st, dit is minder dan de Tonka, de Little Cloud en de PI van Advance. Uitgangspunt voor het ontwerp van de Tonic is het gebruik van de nieuwste technieken en materialen, hieraan ontleent deze X-Wing zijn goede thermiek- en soar eigenschappen, verder is het scherm makkelijk op te zetten. Het scherm is verkrijgbaar in twee kleur uitvoeringen, groen en rood en de Tonic is direct leverbaar. Bij een gewicht van 56 tot 105 kg is de certificering EN/LTF C en bij een minimum belasting van 56 tot 65 kg heeft het scherm een EN/LTF-B certificering. De Tonka heeft bij een gewicht van 56-105 kg een EN/LTF-D certificering en is vergelijkbaar met de IBEX van Nova Alle Skywalk schermen zijn bij de Nederlandse Importeur Pancho and Amelia ASET verkrijgbaar. Wilt u een scherm testvliegen dan kunt hiervoor een afspraak maken bij info@panchoamelia.nl.

  Een film over de Tonic 

  Meer info
 10. Skywalk Tonka2 LTF09:D | EN:D

  Skywalk Tonka2 LTF09:D | EN:D

  € 2.440,00

  Skywalk Tonka2 

  Dit scherm heeft bijzondere eigenschappen gemaakt voor het soaren en berg afdalingen waarbij het gewicht van het scherm belangrijk is. 

  Kenmerken zijn:
  1) Een hoge vliegsnelheid
  2) Heel klein ingepakt formaat 
  3) Makkelijk te starten
  4) Rigid Foil Intergrated (RFI)
  5) Drie lijnstechnologie
  6) Één maat met een belastbaar gewicht van 70 tot 85 Kg
  7) Oppervlakte van 6,4 m² geprojecteerd. 
  8) Keuringen EN: D / LTF09: D

  Meer info

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pancho and Amelia ASET bv Bezoek ook de winkel in Amsterdam - Diemen